Få 3 nr av Världens Historia + VÄRLDENS ­HISTORIAs stora guldnummer
Få 3 nr av Världens Historia
+ VÄRLDENS ­HISTORIAs stora guldnummer
Dölj

Få 3 nr av Världens Historia
+ VÄRLDENS ­HISTORIAs stora guldnummer
– Spara 252 kr

4.3 av 5 (1454)

Läsarnas
bedömning
Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover
79 kr
Spara 252 kr!
  1. Tre nummer av VÄRLDENS HISTORIA – direkt i brevlådan
  2. Femtusen år av världshistoria fyllda med drama och action
  3. VÄRLDENS ­HISTORIAs stora guldnummer

4.3 av 5 (1454)

Läsarnas
bedömning

VÄRLDENS ­HISTORIAs stora guldnummer

Välkommen till VÄRLDENS ­HISTORIAs stora guldnummer, där vi samlat 19 dramatiska berättelser om krig, vetenskap och äventyr.

Följ med till östfronten sommaren 1944, då Stalin i hemlighet har ­samlat 1,6 miljoner soldater för att återerövra Vitrysslands huvudstad Minsk.

Läs även om livet på kungaslottet i 1500-talets Europa, där kocken härskar enväldigt i köket, drottningen och kungen har separata gemak och stora bassänger i källaren ser till att det finns färsk fisk.

Du kan även kika över axeln på forskarna, när de lägger ismumien Ötzi under mikroskopet och upptäcker spännande nya rön om livet på stenåldern.

Och så kan du få svar på om pest är att föredra framför kolera – och få insyn i händelser som dömde Titanic till undergång.

Andra erbjudanden från Världens Historia

Historien kan vara dötrist, långtråkig och alldeles..

alldeles underbar!

Vi älskar historia. Att gräve fram och levandegöra unika människoöden och dramatiska händelser som format både dåtid och nutid. Att kombinera fängslande berättelser med unika illustrationer. Att sikta högt och lågt. Våra läsare verkar tycka om det. Världens HISTORIA har blivit Sveriges i särklass största historietidning.

En fantastisk resa in i världshistorien.

5
54%
4
33%
3
8%
2
1%
1
3%

4.3 av 5 stjärnor
1454 undersökningar

Det säger läsarna

Är man som jag, blivit på "äldre" dagar, intresserad av historia så är detta en tidning som jag verkligen kan och kommer att rekommendera. Tidningen är lättläst, rolig och intressant. Jag har lärt mig mycket.

Daniel Blomqvist

Om man är intresserad av historia inom olika områden så bör du läsa Världen Historia.

Erik Solfors

Man blir intresserad av att läsa tidningen bara av att läsa rubriker. Även jag själv som tycker den mesta historia i vanliga fall är ointressant.

Sofia Jakobsson

Intressanta långa och korta artiklar. Läser den två gånger. först en snabbgång, de korta artiklarna, sen vid mer tid de längre.

Elisabet Burman

Informativ och nyttig läsning.

Anders Jansson

att man får mycket information från tidningen och det är riktiga källor och minst 10 av mina vänner prenumererar på tidningen.

Max Sohlberg

Att det r en riktigt bra mix av olika historiska händelser mm och bra och intresanta artiklar. Är extremt sällan som jag inte läser samtliga artiklar mm i varje nr.

Pontus Jansson
Magazine Cover Magazine Cover Magazine Cover

Få 3 nr av Världens Historia
+ VÄRLDENS ­HISTORIAs stora guldnummer

79 kr
Spara 252 kr!