Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + valfri premie + headset
Dölj

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap
+ valfri premie
+ headset
– Spara upp till 1 076 kr

Magazine Cover Magazine Cover
1 145,80 kr
69,50 kr
+ 39,50 kr i porto och exp.
Spara upp till 1 076 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindningstid
  3. Tidningen levereras portofritt

HYBRID Drone Car

Den nya HYBRID Drone Car är en smått fantastisk liten pryl. Drönaren kombinerar flera coola funktioner med en ren och snygg design. Den smarta dubbelfunktionen gör den lilla drönaren otroligt mångsidig. Den kan nämligen både köra på marken och flyga lätt och elegant genom luften.

Quadcopter-strukturen med de fyra propellrarna gör drönaren mer flexibel och smidig när den flyger, och de fyra hjulen gör den snabb och lättmanövrerad på marken. Den är dessutom utrustad med en ljusstark lampa fram så att du även kan flyga och köra med den på kvällen eller i miljöer med svagt ljus.
Så om du är ute efter en smart drönare som både är en fjärrstyrd bil och en flygande drönare är HYBRID Drone Car det perfekta valet.
Värde: 499:–

COMO klocka

Det finns de som menar att det enda smycket en man kan bära är en klocka. Med denna snygga klocka från COMO behöver du heller inget mer. Här har tillverkaren fokuserat på både kvalitet, funktion och design, vilket bland annat kommer till uttryck genom den solida boetten.

Urtavlan är i elegant mattgrått utförande med en svart kant som gör att de ljusa visarna framträder tydligt, och den snygga remmen i brunt läder bidrar till det rena och stiliga utseendet.
Här får du en elegant accessoar som kan användas både till vardags och vid mer formella tillfällen.
Värde: 499:–

VEEGO weekendväska

En weekendväska är alltid praktisk. Den är bra till långhelger, den är det perfekta alternativet till handbagageväskan på flyget och kan till och med användas som träningsväska. Söker du efter en snygg och tålig väska i bra kvalitet är den här snygga weekendväskan från
VEEGO ett lysande val. Den är snyggt designad i högkvalitativa, solida material som gör att den fungerar perfekt både som weekendväska och som resväska på långresor.

Väskan är utrustad med rejäla remmar och en kraftig dragkedja samt en liten utvändig ficka. En riktigt bra och rymlig väska med praktiska detaljer som gör weekendresan eller semestern lite enklare.
Värde: 699:–

Hasaki Omakase-knivset

Omakase är japanska och betyder ungefär ”det är upp till dig”. Säger du omakase på en restaurang i Japan, får du det kocken anser vara dagens bästa rätt.

  • Knivblad i kvalitetsstål.
  • Skaft i gediget, välbearbetat och trippelpolerat pakkaträ.
  • Genomtänkt, stram japansk design i allt från produkt till förpackning.
  • Setet består av en kockkniv (Nakiri, 32 cm), som är perfekt att hacka och skiva med, och en filékniv (Yanagiba, 33 cm) för detaljarbetet.

Värde: 429:–

BPM headset - EXTRA till dig just nu!

Kraftfullt ljud och snygg design kombineras i dessa populära hörlurar. Extra mjuka öronkuddar på
huvudbandet gör hörlurarna lätta och sköna att ha på sig samt ger god komfort och basåtergivning.
De kan vikas ihop, vilket gör dem perfekta att ta
med när du är på språng. Med hörlurarna medföljer en svart kabel med minijack.
Värde: 299:-

Välkommen till vetenskapens fantastiska värld!

Tidskriften Illustrerad Vetenskap är perfekt för dig som är nyfiken av naturen. I varje nummer kan du läsa rykande färska nyheter från vetenskapens frontlinje, fascinerande artiklar om ingenjörernas största bedrifter och vetenskapliga förklaringar om världen runt omkring oss – allt presenterat på ett intelligent, snyggt och underhållande sätt som passar alla.

Med en prenumeration på Illustrerad Vetenskap får du din tidning i brevlådan portofritt var tredje vecka. Och mycket mer. Till exempel kan du läsa din tidning online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg, hitta bra erbjudanden i vår webbshop och få rabatt på våra spännande resor.

Jag och hela redaktionen på Illustrerad Vetenskap önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Sebastian Relster

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap
+ valfri premie
+ headset – Spara 1 076 kr

1 145,80 kr
69,50 kr
+ 39,50 kr i porto och exp.
Spara upp till 1 076 kr!