Magazine Cover Magazine Cover
Få 2 nr av Aktiv Träning + Actionkamera
Dölj

Få 2 nr av Aktiv Träning
+ Actionkamera
– Spara 679 kr

Magazine Cover Magazine Cover
758,80 kr
79,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 679 kr!
  1. 14 dagars öppet köp
  2. Ingen bindningstid
  3. Tidningen levereras portofritt

Actionkamera

FOQUS PRO X5-actionkameran garanterar att du fångar hela upplevelsen

Föreviga alla dina stora upplevelser med denna fina FOQUS PRO X5-actionkamera. Actionkameran ger dig möjlighet att filma ditt första bungyjump, skidturen nedför berget eller din mountainbikerunda i skogen – i förstapersonsperspektiv.
Kameran har en CMOS-sensor på 1,3 megapixlar, 1,7” bildskärm och väger bara 48 gram. Video och stillbilder sparas på ett MicroSD-kort (medföljer inte). Stödjer MicroSDHC-kort på 4–32 GB. I paketet ingår dessutom hjälmfäste, monteringsdel för cykelstyre, hjälmrem, en skyddsplatta samt en vattentät skyddslåda i akryl för kameran. Inbyggd högtalare/mikrofon samt uppladdningsbart litiumbatteri som laddas via en medföljande USB-kabel.
• Videoupplösning: 1 280 x 720 (30 fps), 640 x 480 (60 fps)
• Stillbildsupplösning: 8 MP (3 264 x 2 448), 5 MP (2 582 x 1 344)

Värde: 599:-

Andra erbjudanden från Aktiv Träning

Se alla erbjudanden från Aktiv Träning

Få mängder av inspiration, tips, råd och hjälp för en roligare och mer givande träning.

Tidskriften Aktiv Träning är perfekt för dig som älskar en sund livsstil och en aktiv vardag med energigivande träning. I varje nummer av Aktiv Träning får du motiverande tips, råd och vägledning som du kan använda i din vardag – på en gång! Du får de senaste rönen inom till exempel cykling, fitness- och styrketräning samt om kost och hälsa. Du får även marknadens mest omfattande recensioner av utrustning och träningskläder, så att du kan göra ett smart val och undvika irriterande felköp. I varje nummer får du dessutom läsa motiverande personporträtt, fascinerande reportage om nya trender samt artiklar om träningsvärlden med ett spännande perspektiv – allt presenterat på ett enkelt, snyggt och underhållande sätt.

Med en prenumeration på Aktiv Träning får du din tidskrift i brevlådan portofritt varje månad. Du kan dessutom läsa din tidskrift online, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg och hitta exklusiva erbjudanden i vår webbshop.

Jag och hela redaktionen på Aktiv träning önskar dig mycket nöje!

Med vänlig hälsning,

chefredaktör

Niels Christian Thalund

Magazine Cover Magazine Cover

Få 2 nr av Aktiv Träning
+ Actionkamera – Spara 679 kr

758,80 kr
79,50 kr
+ 49,50 kr i porto och exp.
Spara 679 kr!